Hanescu il rateaza pe Djokovic

Hanescu nu a avut antidot pentru jocul adversarului sau. Tenismanul roman a irosit sansa de a se confrunta cu Novak Djokovic la Monte Carlo, fiind eliminat in runda inaugurala de Andreas Seppi. Italianul aflat pe locul 44 in ierarhia mondiala s-a impus in doua seturi in fata lui Victor Hanescu, 6-1, 6-3, si va da piept in mansa secunda cu Djokovic. Cap de serie numarul 1, sarbul a avut parte de un Bye in runda inaugurala a competitiei pe care are cota 2,50 sa o castige.

Djokovic are ganduri mari pe zgura in acest an in care spera sa-si treaca in palmares singurul turneu de Grand Slam care ii lipseste, Roland Garros, cota sa pentru a-si indeplini acest vis fiind de 2,50. Tenismanul din Serbia va avea un oponent de clasa la turneul de la Monte Carlo, in persoana lui Rafael Nadal, care a admis ca joaca mereu cel mai bun tenis al sau la turneul pe care are cota 1,72 sa-l castige pentru a opta oara la rand. Pana la un eventual duel cu Nadal, Djokovic spera sa nu aiba probleme la debut in fata lui Seppi si sa castige in minimum de seturi, cota 1,083, asa cum a facut de patru ori in intalnirile contra adversarului sau, pe care il conduce cu 6-0 la general.

Nu uitati, toate tipurile de pariuri pe care le oferim, inclusiv Pariurile Live, pot fi accesate de pe telefonul mobil, prin noul nostru serviciu Mobil la bet365 si bonus bwin. In drumul sau spre trofeu, Djokovic mai are un hop important de trecut, fiind pe aceeasi parte de tablou cu Andy Murray, scotianul cotat cu 11,00 sa triumfe in Monaco. Aflat pe locul 4 in clasamentul ATP, Murray l-a invins ieri in doua seturi pe un alt sarb, Victor Troicki, 6-0, 6-3, aratand o forma excelenta pe o suprafata pe care nu a avut rezultate deosebite de-a lungul timpului.