Rednic vrea sa ramana neinvins

Veteranul Sergiu Costin spera sa mai prinda cu Otelul un sezon in cupele europene. Antrenorul Astrei n-a cunoscut infrangerea de cand a preluat gruparea ploiesteana si isi doreste sa-si pastreze invincibilitatea si dupa jocul de vineri cu Otelul Galati. O remiza si doua victorii a contabilizat Mircea Rednic in cele 3 etape de la venirea sa la Ploiesti, tehnicianul punandu-si imediat amprenta asupra unei formatii cu evolutii oscilante in actualul sezon al Ligii I.

In cazul unui nou succes cotat la 3,10 in fata campioanei en-titre, Astra va bifa pentru prima data in aceasta stagiune o serie de 3 victorii consecutive si va scapa definitiv de emotiile retrogradarii, chiar daca nu va urca niciun loc in clasament. Statistica le este insa potrivnica ploiestenilor, dat fiind ca n-au mai reusit sa invinga pe Otelul in campionat de aproape un deceniu, iar in aceste conditii cu siguranta s-ar multumi sa se impuna chiar si la limita, cu 1-0, cota 7,00.

Nu uitati, daca meciul se termina 0-0, bet365 va ramburseaza toate pariurile inaintea evenimentului Scor Corect, Pauza/Final si Scorecast, prin oferta noastra fantastica 0-0: Pariurile se ramburseaza. Obiectivul nostru este sa prindem un loc de cupe europene si le-am cerut jucatorilor sa dea totul in ultimele 8 etape - Dorinel Munteanu, antrenor Otelul

„Noi ne dorim sa continuam seria rezultatelor pozitive pentru ca dupa acest joc urmeaza confruntarile cu FC Vaslui si Rapid”, a precizat Rednic inaintea disputei in care egalul beneficiaza de cota 2,90. La partida in care Otelul are cota 2,50 sa plece acasa cu toate punctele, gazdele nu vor putea conta pe aportul capitanului Seto Takayuki, suspendat, in timp ce Marius Mihalache este accidentat, iar Laionel Silva si Alexandru Tiganasu sunt incerti.