Pique incert pentru jocul cu Zaragoza

Fundasul catalan a suferit o contractura musculara in partida cu AC Milan si are sanse minime de a fi recuperat pana la ora disputei de sambata de pe La Romareda. Barcelona s-a calificat pentru a cincea oara consecutiv in semifinalele Ligii Campionilor, competitie pe care are cota 1,90 sa o castige si in acest sezon, dar victoria de aseara in fata milanezilor nu i-a adus doar motive de bucurie lui Josep Guardiola.

Tehnicianul va fi cel mai probabil nevoit sa gaseasca o solutie in centrul defensivei pentru intalnirea din deplasare cu Real Zaragoza, dupa ce Gerard Pique s-a accidentat in minutul 75 al jocului cu italienii si a parasit terenul, fiind inlocuit cu Adriano Correia. Pique s-a ales cu o contractura a bicepsului femural la coapsa stanga si prezenta sa este pusa sub semnul intrebarii pentru partida in care Barcelona are cota 3,40 sa se impuna la cel putin 4 goluri diferenta, ca si in tur, si 1,53 sa inscrie in ambele reprize.

Nu uitati, oferta bet365 sau bwin - 100% Bonus Euro Fotbal acopera toate meciurile din La Liga si puteti castiga un bonus de pana la 100% din profit pentru pariurile cumulative inaintea evenimentului.
„Ne-am speriat, dar nu e atat de grav pe cat am crezut initial”, a precizat Guardiola in legatura cu accidentarea lui Pique, antrenorul nedorind sa-l forteze pe aparatorul de 25 de ani, acesta putand lipsi chiar si la meciul cu Getafe de martea viitoare. In continuare la 6 puncte in spatele rivalilor de la Real Madrid, catalanii beneficiaza acum de cota 3,50 sa castige titlul si spera ca in paralel cu o victorie pe La Romareda, Valencia sa-i incurce in aceasta etapa pe „galactici” in derby-ul de pe Santiago Bernabeu.